ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
   
   
    Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 03:42
     
     
     
     

Νέα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα,… Continue reading

Επείγουσα υπενθύμιση για το Ηλεκτρονικά Αναγνωρίσιμο Σήμα

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι, με την υπ’ αριθμ. Γ456/ΟΙΚ.8061/487/2017, απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ΦΕΚ Β ΑΡ.476/2017 άλλαξε η νομοθεσία χορήγησης των Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμων Σημάτων – Η.Α.Σ. ως εξής:

Το ΗΑΣ σύμφωνα… Continue reading

Την Κυριακή, 02-07-2017, πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Π.Σ.Χ.Ε.Μ. Πανελλαδική Γενική Συνέλευση, με την συμμετοχή προέδρων και μελών των Σωματείων και των Ομοσπονδιών του κλάδου.

Θέμα της Γ. Σ. ήταν η πραγματοποίηση ή η αναστολή της προγραμματισμένης, για… Continue reading

Στις 2 Ιουλίου διεξάγεται η γενική συνέλευση των ΦΔΧ Αττικής, Εύβοιας και Νησιών Αιγαίου, η οποία ρίχνει την «αυλαία» των αντίστοιχων γενικών συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν ανά την επικράτεια, λαμβάνοντας χαρακτηριστικά πανελλαδικής συγκέντρωσης.

Η πανελλαδική συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο… Continue reading

Π.Σ.Χ.Ε.Μ. – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ Φ.Δ.Χ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ Φ.Δ.Χ.ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

Μετά την ψήφιση του νόμου 3887/2010 και την απελευθέρωση του κλάδου με πολύ μεγάλη προσπάθεια και χωρίς την βοήθεια των συναδέλφων που απογοητευμένοι από την εξέλιξη των… Continue reading

ΑΘΗΝΑ  15/05/2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α. ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡ/ΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

1.»ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ»

2.«ΠΟΕΜΙΦΑ

3.«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ν.531/70»

4.«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ KΕΝΤΡ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

5.«ΟΦΑΕ»

7.»ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ  ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ»

8.»Π.Ο.Σ.Ε.Ι.Ε.Φ.Α. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ  «Η… Continue reading

Στην τροποποίηση της αριθ. οικ.: 83674/10181/ 02.02.2017 κοινής υπουργικής απόφασης «Μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των Εθνικών οδών κατά τη διάρκεια του έτους 2017», προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία.  

Επίσης, στο ίδιο ΦΕΚ περιέχεται ο καθορισμός των διοικητικών… Continue reading

Στην έγκριση των εντύπων αίτησης και αδειοδότησης για τη διέλευση οχημάτων μικτού βάρους, άνω των 3,5 τόνων, στο παράπλευρο οδικό δίκτυο, προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, εγκρίθηκαν τα έντυπα:

Α./ Αίτησης,

Υπόδειγμα 1 – Μόνιμος… Continue reading

Στον περαιτέρω καθορισμό των εξαιρέσεων, από την απαγόρευση διέλευσης στο παράπλευρο και εναλλακτικό οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας, προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Αναλυτικές πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο: PARAPLEYRODIKTYO

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΧΕΜ. Ειδικότερα, στις 4/3/2017 και ώρα 11η πρωινή, στα γραφεία του Π.Σ.Χ.Ε.Μ., επί της οδού Πειραιώς, αριθ. 4, στον 6ο όροφο, στην αίθουσα της Γ.Σ.Ε.Α.Ε. συνήλθαν όλα τα εκλεγμένα μέλη που προέκυψαν… Continue reading