ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
   
   
    Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 11:06
     
     
     
     

Τα Νέα μας

Στην απαγόρευση χρήσης του παράπλευρου οδικού δικτύου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των οδικών εμπορευματικών μεταφορών θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ Πέτρος Σκουλικίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ θα μιλήσει στην εκπομπή… Continue reading

Την Κυριακή, 02-07-2017, πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Π.Σ.Χ.Ε.Μ. Πανελλαδική Γενική Συνέλευση, με την συμμετοχή προέδρων και μελών των Σωματείων και των Ομοσπονδιών του κλάδου.

Θέμα της Γ. Σ. ήταν η πραγματοποίηση ή η αναστολή της προγραμματισμένης, για… Continue reading

Στις 2 Ιουλίου διεξάγεται η γενική συνέλευση των ΦΔΧ Αττικής, Εύβοιας και Νησιών Αιγαίου, η οποία ρίχνει την «αυλαία» των αντίστοιχων γενικών συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν ανά την επικράτεια, λαμβάνοντας χαρακτηριστικά πανελλαδικής συγκέντρωσης.

Η πανελλαδική συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο… Continue reading

ΑΘΗΝΑ  15/05/2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α. ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡ/ΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

1.»ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ»

2.«ΠΟΕΜΙΦΑ

3.«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ν.531/70»

4.«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ KΕΝΤΡ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

5.«ΟΦΑΕ»

7.»ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ  ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ»

8.»Π.Ο.Σ.Ε.Ι.Ε.Φ.Α. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ  «Η… Continue reading

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΧΕΜ. Ειδικότερα, στις 4/3/2017 και ώρα 11η πρωινή, στα γραφεία του Π.Σ.Χ.Ε.Μ., επί της οδού Πειραιώς, αριθ. 4, στον 6ο όροφο, στην αίθουσα της Γ.Σ.Ε.Α.Ε. συνήλθαν όλα τα εκλεγμένα μέλη που προέκυψαν… Continue reading

Στις 24/01/2017 έφυγε από τη ζωή ο εκλεκτός συνάδελφος  Νικόλαος Ηλιού, Πρόεδρος του Σωματείου Ανατρεπομένων «ΟΜΟΝΟΙΑ» και πρώην Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. του «Π.Σ.Χ.Ε.Μ.» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου τους Νίκου,… Continue reading

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

(Εδρεύουσα στη Λάρισα, επί του 6ου  χλμ Λάρισας-Θες/νίκης)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

  1. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Φ.Δ.Χ.
  2. ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΗΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ

ΘΕΜΑ:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… Continue reading

Το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (ΠΣΧΕΜ) διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Μεταφορών «Η στρατηγική της ελληνικής οδικής μεταφοράς» για να εξεταστούν η σημερινή κατάσταση, οι προϋποθέσεις επιβίωσης και οι προοπτικές ανάπτυξης των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί… Continue reading

Με το νόμο 3887 της 30/09/2010 άρθρο 13, η ασφάλιση μεταφερόμενων εμπορευμάτων εσωτερικού κρίθηκε υποχρεωτική και όπως τροποποιήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 116 του νόμου 4070 της 23/04/2012, προσδιορίστηκε κατ’ ελάχιστο στις 60.000 € το ύψος της ασφαλιστικής κάλυψης που… Continue reading

Με βάση το νόμο υπ’ αριθ. 3887 του Σεπτεμβρίου 2010 και όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 4070 αρ.116 παρ.4, η ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού είναι υποχρεωτική.

Ως επαγγελματίας στο χώρο των μεταφορών, διακινείτε καθημερινά εμπορεύματα με αξία.… Continue reading