ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
   
   
    Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 21:57
     
     
     
     

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Θεσσαλονίκη 16/2/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα την 16η Φεβρουαρίου 2014 κατόπιν προσκλήσεως της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη των Προέδρων Ομοσπονδιών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος , Εύβοιας , ΠΟΕΜΙΦΑ , Καραγωγεών , Βορείου Ελλάδος , ΟΦΑΕ , ΠΣΧΕΜ ,  Κεντρικής Ελλάδος Δυτικής Στερεάς και Πελοποννήσου ,παρουσία Προέδρων Σωματείου του κλάδου και από κοινού τέθηκαν οι άξονες διεκδίκησης του κλάδου οι οποίοι ιεραρχήθηκαν ως εξής:

 1. Παράνομη Μεταφορά από Αλλοδαπά Φορτηγά και Ι.Χ Φορτηγά
 2. Φορολογικό
 3. Διόδια
 4. ΟΑΕΕ Ασφαλιστικό

Τα ανωτέρω ζητήματα θα τύχουν διαπραγματεύσεως με τους αρμοδίους φορείς των Υπουργείων και σε περίπτωση που διαπιστωθεί αδιέξοδο ο κλάδος θα κατέλθει σε απεργιακή κινητοποίηση στις 7 Μαρτίου 2014. Στις διαπραγματεύσεις ο κλάδος θα εκπροσωπηθεί από τους Προέδρους των Δευτεροβάθμιων Οργανώσεων. Στο μεσοδιάστημα οι Πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων Σωματείων εντέλλονται να συγκαλέσουν Γενικές Συνελεύσεις για ενημέρωση των μελών. Η Επιτροπή Αγώνα σε περίπτωση κινητοποιήσεων θα απαρτίζεται από τους Προέδρους των Δευτεροβάθμιων Οργανώσεων οι οποίοι θα είναι το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο της κινητοποίησης.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

 1. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΤΖΙΜΟΡΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 2. ΕΥΒΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΔΧ – ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
 3. ΠΟΕΜΙΦΑ – ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
 4. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΓΩΓΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 5. ΟΦΑΕ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ
 6. ΠΣΧΕΜ – ΣΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 7. ΟΦΑΒΕ –ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 8. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ